Aflevering 13: Magda Aelvoet

Spread the love


Te gast in aflevering 13 van de CannabisKenners podcast is Magda Aelvoet. Zij was minister van volksgezondheid in de Paars-Groene regering Verhofstadt I (1999-2003). Met haar bespreek ik het destijds ingevoerde gedoogbeleid voor het persoonlijk bezit van cannabis. Als ook hoe de debatten binnen politieke kringen toen gevoerd werden. Ten slotte geeft ze haar visie op het toekomstige beleid met betrekking tot dit thema.

Van welke partij verwacht jij het meeste inisiatief om bij te dragen tot een legalisering en regulering van cannabis?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Polls

Welke manier van cannabis consumptie vind jij dat het meest moet worden gepromoot (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...