Aflevering 16: Frederick Van Der Sypt

Spread the love


Te gast in aflevering 16 van de CannabisKenners podcast is Frederick Van Der Sypt. Hij heeft als verslavingsarts een jarenlange ervaring binnen De Sleutel, een organisatie die zich richt op verschillende aspecten van de drugpreventie, voorlichting en hulpverlening. Met hem bespreek ik de ontwikkelingen met betrekking tot cannabis binnen het middelenmisbruik. Hij geeft daarnaast als arts zijn visie op het ruimere thema roesmiddelen en op welke wijze deze een plaats innemen in onze maatschappij. Tevens komen ook de recente ontwikkelingen op internationaal vlak aan bod. Als ook de risico’s van synthetische cannabio├»den en hoe de regulering van cannabis hier eventueel deze problemen kan vermijden.

Polls

Vanaf welke leeftijd vind jij dat cannabis verkocht mag worden (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...