Aflevering 25: Jani Pestana

Spread the love


Te gast in de 25ste aflevering van de CannabisKenners podcast is Jani Pestana. Hij is stafmedewerker bij VAD (Vlaams expertisecentrum voor alcohol, illegale drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen). Hij deed recentelijk een literatuurstudie naar de verschillende cannabisbeleidsmodellen en hun impact op gezondheid. Met hem bespreek ik uitgebreid de verschillende modellen en hoe deze in verschillende landen vorm worden gegeven. Daarnaast bespreken we de effecten op enkele gezondheidsaspecten van de verschillenden modellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Polls

Welke informatie vind jij het belangrijkste bij de aankoop van cannabis (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...