Aflevering 29: Has Cornelissen

Spread the love


Te gast in aflevering 29 van de CannabisKenners podcast is Has Cornelissen. Hij zet zich reeds 27 jaar actief in als pleitbezorger voor een wetenschappelijk onderbouwd drugbeleid. Hij begon ooit als party organizer en sloot zich later aan bij de Stichting Legalize, een Nederlandse stichting die zich op allerlei manieren inzet tot het uit het strafrecht halen van drugs om zo de drugsproblematiek te verminderen. Daarnaast werkte hij ook voor het Landelijk Steunpunt Druggebruikers onder het ministerie van volksgezondheid als ook de Stichting Drugsbeleid en was hij tijdelijk actief binnen ENCOD. Met zijn eigen bedrijf Psychotropica voert hij onder andere tests uit voor coffeeshops. Ten slotte was hij recentelijk ook betrokken bij de oprichting van de Nederlandse afdeling van LEAP.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *