Aflevering 32: Tom Meeuws

Spread the love


Te gast in aflevering 32 van de CannabisKenners podcast is Tom Meeuws. Hij maakt sinds 2019 deel uit van het Antwerpse stadsbestuur namens de partij Vooruit en dit in de functie van schepen bevoegd voor sociale zaken, armoedebestrijding, samenlevingsopbouw, sociale economie, leefmilieu en erediensten. In de periode 2003 tot 2013 was hij actief als directeur binnen de Antwerpse administratie en in die hoedanigheid ondermeer bevoegd voor het integrale veiligheidsbeleid. In deze functie werkte hij onder andere vaak samen met politie en parket. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen aangaande de drugscriminaliteit in Antwerpen gaf hij onlangs zijn visie op dit thema in diverse Vlaamse media. In deze aflevering zet hij deze standpunten verder uiteen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Polls

Waar vindt je dat cannabis zou mogen worden geconsumeerd (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...