Aflevering 35: Marthe Ongenaert

Spread the love


Te gast in aflevering 35 van de CannabisKenners podcast is Marthe Ongenaert. Zij doctoereert momenteel aan de Universiteit Gent waarbij haar onderzoek zich richt op de mogelijke schadelijke bedrijfspraktijken die kunnen ontstaan binnen de cannabisindustrie. Ze onderzocht onder andere de verschillende praktijken die worden toegepast door de tabaks- alcohol en farmaseutische sector en in welke mate zij interesse tonen in de groeiende cannabisindustrie. En welke praktijken, bekeken vanuit een gezondheidsperspectief, als schadelijk kunnen worden beschouwd binnen een regulerend kader voor de productie, handel en consumptie van cannabisproducten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Polls

Welke manier van cannabis consumptie vind jij dat het meest moet worden gepromoot (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...