Aflevering 3: Karel Michiels

Spread the love


In deze derde aflevering van de CannabisKenners podcast had ik een gesprek met auteur en journalist Karel Michiels. Hij is reeds 40 jaar cannabis consument en schreef al drie boeken over het thema. Zijn laatste boek
Cannabis: De plant, het medicijn, de drug
verscheen vorig jaar en behandelt de plant in al zijn facetten. Wat is de cultuurhistorische plaats van cannabis? Hoe is de huidige visie internationaal en nationaal op cannabis onstaan? Hoe wordt het thema in de Belgische media en de politiek benaderd? Wat is de visie van een cannabis consument op het huidige beleid? Op welke manier zou cannabis het best gereguleerd worden? Op deze en vele andere vragen gaf hij uitgebreid antwoord in deze aflevering.

In welk jaar denk jij dat België cannabis zal legaliseren en reguleren?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...