Aflevering 6: Sébastien Dewailly

Spread the love


In aflevering 6 van de CannabisKenners podcast ga ik in gesprek met Sébastien Dewailly. Hij is lid van Jong VLD en de liberale Wereld over zijn visie op het huidige cannabisbeleid. Hij plaatste in dit kader een petitie om te komen tot een regulering van cannabis in ons land. Deze kan door elke Belgische burger worden ondertekend. Bij voldoende handtekeningen dient het parlement dit verzoekschrift te behandelen. Daarnaast kwam uiteraard de politieke situatie rond dit thema ter sprake: Waarom durven politici zich neit uit te spreken voor een regulering van cannabis? Hoe kan dit thema op de politieke agenda geraken? Wat is de visie van de diverse partijen en waarom spreken politici wat betreft dit thema vaak ten persoonlijke titel? Op deze en vele andere vragen gaf hij zijn visie.

Van welke partij verwacht jij het meeste inisiatief om bij te dragen tot een legalisering en regulering van cannabis?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...