Aflevering 7: Steven De Smet

Spread the love


Mijn gast in deze zevende aflevering van de CannabisKenners podcast is Steven De Smet. Hij is 1ste hoofdcommissaris bij de Gentse politie. Met hem bespreek ik het huidige cannabisbeleid in België. Daarnaast heeft hij het over de problemen die zich stellen wanneer men druggebruikers al dan niet criminaliseert. Hij stelt tevens de bestaande wetgeving, die uit 1921 dateert, in vraag en geeft aan hoe de organisatiestructuur van de politie zich dient aan te passen aan de hedendaagse maatschappij.

Waar vindt je dat cannabis zou mogen worden geconsumeerd (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Polls

Welke manier van cannabis consumptie vind jij dat het meest moet worden gepromoot (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...