Aflevering 9: Jakob Perceval (De cannabismonoloog)

Spread the love


Mijn gast in deze negende aflevering van de CannabisKenners podcast is comedian Jakob Perceval. Hij begon op 14-jarige leeftijd met het gebruik van cannabis. Na verloop van tijd kampte hij echter met psychische problemen. Hij vertelt uitgebreid over zijn verhaal, zijn visie op de huidige hulpverlening en het Belgische beleid rond cannabis. Hij schreef ook recent een voorstelling onder de naam Cannabismonoloog. Deze gaat op 20 oktober in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.
Tickets zijn hier te bestellen!

Vanaf welke leeftijd vind jij dat cannabis verkocht mag worden (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Vanaf welke leeftijd vind jij dat cannabis verkocht mag worden (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...