Aflevering 10: Derrick Bergman

Spread the love


Te gast in aflevering 10 van de CannabisKenners podcast is Derrick Bergman, voorzitter van het Nederlands Verbond voor opheffing van het cannabisverbod. Hij belicht het ontstaan van het Nederlandse gedoogbeleid en de plaats van de coffeeshop in het hedendaagse beleid. Tevens geeft hij zijn visie op de redenen en de gevolgen van het huidige Nederlandse en internationale verbod op de productie en handel van cannabis. Ten slotte staat hij ook stil bij een aantal ontwikkelingen met betrekking tot de legalisering en regulering van de plant.

Naar welk land moet België kijken om tot een goede legalisering en regulering van cannabis te komen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Polls

Waar vindt je dat cannabis zou mogen worden geconsumeerd (bij een eventuele legalisering en regulering)?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...