Aflevering 39: Patrick Stevens

Spread the love


Vanaf komende vrijdag 15 december start in Nederland de aanloopfase voor de zogenaamde wietproef. Op dat ogenblik mogen coffeeshops in Tilburg en Breda (let op: in Breda geldt nog steedshet ingezetenen criterium) voor het eerst legaal geteelde cannabisproducten verkopen. In dit kader is Patrick Stevens te gast in aflevering 39 van de CannabisKenners podcast. Hij is werkzaam bij Holigram, eén van de 10 geselecteerde telers die vanaf komende zomer deel zal nemen aan dit experiment. Hij geeft meer uitleg over het ontstaan, het verloop, doel en vormgeving van deze eerste legale teelt en aanvoer van cannabis, hasj en edibles richting de coffeeshops in tien Nederlandse gemeenten en Amsterdam (enkel stadsdeel Oost).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *